• Outdoor LED scherm
Google maps afbeelding

Trek de aandacht van het publiek met een commercial op imposante outdoor LED schermen.

Flexibel
inzetbaar
3.20 x 1.92 m
LED scherm
Mega bereik
gegarandeerd

Outdoor LED scherm

Imposante outdoor LED schermen (LED Walls) worden vaak ingezet voor crowd control, waarmee evenementen, festivals of andere activiteiten in goede banen worden geleid. Maar daarnaast zijn ze ook uitermate geschikt om jouw commercial op te tonen, waardoor je bent gegarandeerd van een mega bereik. 

3.20 x 1.92 helder LED-scherm

De outdoor LED schermen van MDH On Screen zijn 6 mm dik en hebben een afmeting van maar liefst 3.20 x 1.92 meter. Doordat de commercials worden getoond in talloze kleurenleds, knallen deze er zowel overdag als ‘s avonds uit! Het outdoor LED scherm staat op een paal met betonvoet en is mobiel, waardoor hij flexibel is in te zetten.

Outdoor LED scherm MDH On Screen

Exclusieve commercials

De outdoor LED schermen worden tijdens evenementen, festivals of andere activiteiten veel gebruikt om alle belangrijke informatie op te tonen. Hierdoor ontstaat er vaak een beperkte ruimte voor commercials. Dit werkt juist versterkend voor de bedrijven die wél adverteren op de outdoor LED schermen, aangezien deze commercials meer opvallen.

Adverteren op de outdoor LED schermen?

Heb je interesse in adverteren op de outdoor LED schermen? Neem dan contact op met Sander van de Seijp via 0314 – 375 883 of mail naar info@mdhonscreen.nl.

Outdoor LED scherm huren?

Organiseer je zelf een festival, evenement of andere activiteit? Wij bieden je ook de mogelijkheid om een outdoor LED scherm bij ons te huren.

Bekijk hier de mogelijkheden