Bereik meer met snelwegreclame

Het aantal personenauto’s in Nederland is de afgelopen jaren sterk toegenomen. De verwachting is dat dit aantal in de toekomst ook blijft stijgen (bron CBS). MDH On Screen geeft jou de mogelijkheid om te adverteren langs het drukste snelwegpunt van de Achterhoek; de A18. Bereik honderdduizenden passanten per week met jouw boodschap.

De digitale LED reclamemast van MDH On Screen is de perfecte manier om meer zichtbaarheid te creëren voor jouw bedrijf, product, dienst of evenement. Wat jouw boodschap ook is, deze komt op een opvallende manier onder de aandacht en zo word je top-of-mind bij je potentiële doelgroep.

Zichtbaar aanwezig met snelwegreclame

Automobilisten zien jouw advertentie op een 50 m2 groot LED scherm (die ook ‘s nachts actief is). Onmogelijk dus om deze te missen. Aan jou de keus of je in slechts één rijrichting zichtbaar wilt zijn of beide. Ook kan je zelf de frequentie bepalen van hoe vaak je in beeld komt. Ga jij voor minimaal 30x per uur of voor maximaal 600x per uur? Ook het tijdsblok van adverteren is zelf te bepalen. Oftewel, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Alle bereikcijfers op een rij:

Elke werkdag passeren gemiddeld maar liefst 41.900 passanten de reclamemast. De stelregel is dat 1,4 personen per voertuig mogen worden gerekend. Dit komt neer op een bereik van:

  • 58.660 per dag
  • 410.620 per week
  • 821.240 twee weken
  • 1.759.800 per maand

De Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW) heeft meetpunten op Nederlandse snelwegen. MDH On Screen weet daardoor exact hoeveel voertuigen de betreffende reclamemast passeren.

Wil je jouw doelgroep ook bereiken met de inzet van snelwegreclame? Neem gerust contact met ons op via 0314 – 361130 of via info@mdhonscreen.nl.