• Over ons

Over ons

MDH On Screen is een dochteronderneming van MDH Uitgeverij, dat in 2019 alweer 25 jaar bestond. MDH On Screen verzorgt alle uitingen die op digitale schermen worden uitgezonden, van een outdoor LED reclamemast aan de A18 en outdoor LED-schermen voor evenementen tot aan indoor TV circuits (narrowcasting) in bijvoorbeeld Business Clubs van betaald voetbalorganisaties.

Waarom On Screen?
De MDH Groep is flink gegroeid de afgelopen jaren en heeft in totaal ruim 70 medewerkers. Vanuit onze locaties in Doetinchem en Nijmegen zorgen we voor optimale zichtbaarheid van onze opdrachtgevers én adverteerders. MDH On Screen is in het leven geroepen om onderscheid te maken tussen onze analoge en digitale dienstverlening.

Gedreven medewerkers
Onze gedreven medewerkers helpen je graag verder met spetterende schermreclames. We brengen graag een passend media-advies uit, zodat je op de juiste locatie, op het juiste moment en met de juiste boodschap zichtbaar bent.

Dit doen we samen
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen binnen ons bedrijf. Daarom is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning…

  • Samen sporten met een personal trainer
  • Legendarische bedrijfsuitjes en -borrels
  • Sport en spel op de werkvloer (poolen, tafeltennis, tafelvoetbal)

Ook jij kunt bij ons werken! Klik hier voor onze vacatures