• Mobiele LED schermen
Google maps afbeelding

Trek de aandacht van het publiek met een commercial op imposante outdoor LED schermen.

Flexibel
inzetbaar
4,5 x 2,5 m
LED scherm
Mega bereik
gegarandeerd

Mobiele LED schermen

Wil jij jouw merkboodschap naar het grote publiek brengen? En wil jij volop aandacht trekken in de open lucht? Dan zijn onze mobiele LED schermen dé oplossing. Deze digitale, mobiele billboards zijn echte eyecatchers die je neer kan zetten op iedere gepaste locatie. Plaats ze op het drukste punt in de stad of zet ze zelfs in voor crowd control op jouw evenement. Dan hebben alle voorbijgangers oog voor jou.

LED-trailers

Deze schermen zijn door hun verrijdbare onderstel heel flexibel in te zetten op iedere locatie. Op een drukke straathoek, naast jouw bedrijfspand, maar ook in het weiland naast de snelweg. Door de grote afmeting van 4,5 bij 2,5 meter en de stralende kleurenleds is dit scherm ook van grote afstanden opvallend. En zit die irritante heg in de weg? Geen probleem. Het hydraulische liftsysteem kan jouw advertentie tillen tot 2,8 meter hoog.

LED Trailer MDH LED Trailer MDH

 

Andere formaten

Voor het geval er weinig ruimte is, zijn er ook kleinere formaten LED schermen beschikbaar. Door de meer bescheiden afmetingen is dit scherm uitermate geschikt voor in de stad of op een evenement. Maar wees niet bang, dankzij de talloze kleurenleds knallen de uitingen zowel overdag als ‘s avonds van het scherm.

Outdoor LED scherm huren? - MDH On Screen Outdoor LED scherm huren? - MDH On Screen

Mogelijkheden

Een outdoor LED scherm is perfect om in te zetten tijdens jouw buitenevenement. Gebruik het LED scherm bijvoorbeeld op jouw opendag en zet hem naast het bedrijfspand. Geef zo je bezoekers een warm welkom met een vrolijke foto zijn of toon andere belangrijke informatie. Daarnaast biedt een outdoor LED scherm ook commerciële kansen. Laat andere bedrijven adverteren met een commercial op het LED scherm, met een (fris)dankreclame, overheidscampagne of vacatureadvertentie.

Ook qua content biedt een digitaal outdoor LED scherm vele mogelijkheden. De aansturing en monitoring gebeurd op afstand, dus de content kan geüpload worden via een online tool en in realtime aangepast worden. Schroom dus niet om de schermen in te zetten voor commerciële doeleinden. Zoek doormiddel van interactieve content contact met je publiek. Of laat (betaalde) commercials, stills of livebeelden zien. Het is zelfs mogelijk om webpagina’s en social media feeds te tonen!

Outdoor LED scherm huren?

Organiseer je zelf een festival, evenement of andere activiteit? Wij bieden je ook de mogelijkheid om een outdoor LED scherm bij ons te huren.

Bekijk hier de mogelijkheden