Outdoor LED scherm huren?

Organiseer je een buitenevenement en ben je op zoek naar een sterk en effectief communicatiemiddel om het publiek te bereiken? Heb je dan wel eens aan een outdoor LED scherm (LED Wall) gedacht? Een outdoor LED scherm is ideaal voor crowd control, maar biedt ook commerciële kansen. 

Uitvoering

Het outdoor LED scherm wat te huren is bij MDH On Screen is eigenlijk een digitaal mobiel billboard. Doordat het scherm mobiel is, is het uitermate geschikt als tijdelijke buitenreclame. Het 6 mm dikke LED scherm heeft een afmeting van 3.20 bij 1.92 meter. Dankzij de talloze kleurenleds, knallen de uitingen zowel overdag als ‘s avonds van het scherm. Het outdoor LED scherm staat op een paal met betonvoet en kan snel worden neergezet. Het behoeft geen constructie en is bestand tegen windkracht 12.

Extra opvallen? De paal en betonvoet kunnen worden voorzien van een custom made en weersbestendig doek geheel in de eigen huisstijl van je bedrijf of evenement.

Outdoor LED scherm huren? - MDH On Screen Outdoor LED scherm huren? - MDH On Screen

Mogelijkheden

Een outdoor LED scherm is perfect om in te zetten tijdens jouw buitenevenement. Gebruik het LED scherm bijvoorbeeld voor crowd control om het evenement in goede banen te leiden. Geef aan waar de parkeerplaatsen zijn, wat de looproutes zijn of toon andere belangrijke informatie. Daarnaast biedt een outdoor LED scherm ook commerciële kansen. Laat andere bedrijven, zoals (fris)drank merken adverteren met een commercial op het LED scherm. Het outdoor LED scherm is flexibel inzetbaar en op iedere gewenste locatie in Nederland te plaatsen.

Content

Ook qua content biedt een digitaal outdoor LED scherm vele mogelijkheden. Zoek doormiddel van interactieve content contact met je publiek. Of laat (betaalde) commercials, stills of livebeelden zien. Het is zelfs mogelijk om webpagina’s en social media feeds te tonen!

De aansturing en monitoring gebeurd op afstand. De content kan geüpload worden via een online tool en kan realtime aangepast worden.

Tarieven outdoor LED scherm huren

Het huren van een outdoor LED scherm kan al vanaf 1 dag.

  • € 1.500,- per dag
  • € 2.000,- per week
  • € 5.000,- per maand

Outdoor LED scherm huren?

Heb je interesse in het huren van een outdoor LED scherm? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op.