• Outdoor LED reclamemast A18
Google maps afbeelding

De outdoor LED reclamemast aan de A18 is de meest duurzame reclamemast van Nederland!

Perfecte zichtlocatie
aan de A18
1.800.000 passanten
per maand
Aantal auto’s
neemt toe

Outdoor LED reclamemast A18

Op een perfecte zichtlocatie, direct gelegen aan de A18 op het bedrijvenpark nabij Wehl, staat onze outdoor LED reclamemast. Door jouw advertentie hierop te tonen ben je groots zichtbaar! Tienduizenden passanten komen zo met jouw bedrijf in contact. Het is dé manier om extra naamsbekendheid te verwerven.

Drukste verkeerspunt in de Achterhoek

De A18 is het drukste snelwegpunt van de Achterhoek. Dagelijks passeren tienduizenden auto’s dit punt. De outdoor LED reclamemast staat dan ook in het hart van de streek.

Doordat de reclamemast dicht langs de snelweg staat, is deze vanuit beide rijrichtingen goed te zien. Elke werkdag passeren gemiddeld 59.000 personen de ‘Poort van de Achterhoek’. Per maand loopt het bereik op tot maar liefst 1.800.000 passanten. Daarmee is de zichtlocatie zeer geschikt voor bedrijven en evenementen.

Uitvoering

De reclamemast is 16 meter hoog en heeft aan 2 zijden een digitaal LED scherm van 8 bij 6 meter (50 m2). Dankzij deze digitale LED schermen is het adverteren op de reclamemast erg flexibel. Er kan snel geschakeld worden in zowel advertenties als zendtijden. De advertenties die worden vertoond op de outdoor LED reclamemast rouleren om de 6 seconden.

Bekijk hieronder de beelden van het (op)bouwproces van de reclamemast en natuurlijk het eindresultaat.

 

Duurzaamheid

De reclamemast is voorzien van unieke en zeer duurzame LED-technologie. Dit levert vele voordelen op als het gaat om zichthoek, energieverbruik, contrastwaarde en levensduur. Deze nieuwe LED-technologie is zelfs de meest duurzame techniek in de markt. Het invallende zonlicht wordt afgebroken voordat het in de LED’s schijnt. Daardoor is er minder energie nodig om de benodigde helderheid en zichtbaarheid van het scherm te realiseren.

De besparing in het energieverbruik en daarmee ook in de energiekosten bedragen 55% ten opzichte van traditionele schermen.

Energieneutraal

De outdoor LED reclamemast is volledig energieneutraal. Het energieverbruik wordt namelijk volledig gecompenseerd door nieuw aangelegde zonnepanelen.

Digitale reclamemast A18 - Rijrichting Doetinchem - Didam
Rijrichting Doetinchem – Didam
Reclamemast A18 - rijrichting Didam - Doetinchem
Rijrichting Didam – Doetinchem