• Indoor TV circuits
Google maps afbeelding

Bereik de juiste doelgroep met de juiste boodschap op het juiste moment.

16
partners
204
tv-schermen
Ruim 50.000
views

Indoor TV circuits

De juiste boodschap, op het juiste moment en voor de juiste doelgroep, dat is wat MDH On Screen verstaat onder indoor TV circuit, ook wel narrowcasting genoemd. Maar eigenlijk is het niks anders dan het uitzenden van een (commerciële) boodschap op (tv) schermen. 

Breed inzetbaar

Indoor TV circuit of narrowcasting is breed inzetbaar en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kunnen de (tv) schermen onder andere geplaatst worden in winkels, kantoren, sportscholen of stadions. Zet narrowcasting in om extra verkopen te stimuleren, om een product of merk uit te lichten of gebruik het op kantoor voor de interne communicatie. Omdat het indoor TV circuit op afstand beheerd kan worden is de informatie ook altijd actueel.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Met bewegend beeld trek je altijd de aandacht. Dynamische beelden hebben namelijk een hogere attentiewaarde dan traditionele media en kunnen daarnaast ook meer informatie bevatten. Met indoor TV circuits creëer je als het ware je eigen tv-kanaal waarop je zelf kan bepalen wat er wordt uitgezonden.