Indoor TV circuit Vitesse – Business Club & Promenade

Vitesse is een zeer grote speler in het Nederlandse voetballandschap en heeft bijna 1.200 Business Seats en 49 skyboxen/loges. Er zijn circa 350 bedrijven als Business Club-lid verbonden aan Vitesse en deze doelgroep kun je makkelijk bereiken met een mooie commercial op het indoor TV circuit.

Partnership

MDH On Screen heeft een partnership met Vitesse. Door het hele stadion en op de promenade voor de publieke supporters zijn 52 grote tv schermen geplaatst. Op deze schermen zijn commercials van onze partners te zien. Deze worden niet alleen gezien door de supporters, maar ook door de zelfstandige ondernemers, MKB-bedrijven en grote bedrijven en organisaties die als sponsor aan Vitesse verbonden zijn.

Extra naamsbekendheid

Ook jouw commercial kan gezien worden in de Business Club van Vitesse. Vele bedrijven gingen je al voor en zien het als versterkend element voor hun producten en diensten. Als de Business Club is uitverkocht, zorg je voor extra naamsbekendheid en zichtbaarheid onder maar liefst 1.200 sponsoren en hun relaties. En vergeet natuurlijk de Vitesse supporters niet!

Indoor TV circuit bij Vitesse – Business Club & Promenade

  • 1.200 leden + relaties & 49 skyboxen/loges
  • 6 vertoningen per uur
  • Duur commercial: 15 seconden
  • 52 schermen

Bekijk de tarievenkaart

Bekijk de aanleverspecificaties

Jouw commercial zal worden vertoond tijdens alle thuiswedstrijden, inclusief eventuele bekerwedstrijden, play-offs en Europacup wedstrijden.

Adverteren?

Wil je ook adverteren op het indoor TV circuit in de Business Club en promenade van Vitesse? Neem dan contact op met Sander van de Seijp via 0314 – 375 883 of mail naar info@mdhonscreen.nl.

Let op: er is beperkte ruimte beschikbaar.

Terug naar overzicht