Indoor TV circuit Heracles Almelo – Business Club

Wil je adverteren op een unieke, maar ook op een zeer gezellige locatie? Dan is adverteren op het indoor TV circuit bij Heracles Almelo iets voor jou. De Business Club van Heracles is een zeer grote speler in het oosten van het land, met bijna 400 (vaste) sponsoren in het seizoen 2018-2019

40 schermen

MDH On Screen heeft in totaal 40 tv schermen geplaatst in de Business Club, Skyboxen, FanService shop en de ontvangsthal van het stadion. Bij elke wedstrijd zijn er circa 2.000 Business Club-leden en relaties aanwezig in de diverse ruimtes. Op de schermen worden afwisselend commercials en content van Heracles Almelo zelf getoond. In de fanshop zijn ook op niet-wedstrijddagen de commercials te zien.

Indoor TV circuit bij Heracles Almelo – Business Club

  • 2.000 leden + relaties
  • 6 vertoningen per uur
  • Duur commercial: 15 seconden
  • 40 schermen

Bekijk de tarievenkaart

Bekijk de aanleverspecificaties

Jouw commercial zal worden vertoond tijdens alle thuiswedstrijden, inclusief eventuele bekerwedstrijden, play-offs en Europacup wedstrijden.

Adverteren?

Wil je ook adverteren op het indoor TV circuit in de Business Club van Heracles Almelo? Neem dan contact op met Sander van de Seijp via 0314 – 375 883 of mail naar info@mdhonscreen.nl.

Let op: er is beperkte ruimte beschikbaar.

Terug naar overzicht