14 nov 2023

Nieuw: LED-trailers

Een nieuwe toevoeging in ons assortiment: de LED-trailer. Niet alleen zijn deze LED Walls van een indrukwekkend formaat, maar ze zijn ook nog eens heel gemakkelijk te verrijden. Dus wil jij direct in het oog vallen van iedere voorbijganger? Dan is de LED-trailer de oplossing voor jou! In dit artikel brengen wij jou op de hoogte van alle specificaties.  

De LED-trailer

Jouw merkboodschap op de meest populaire en drukbezochte locaties; met onze nieuwe LED-trailers kan het. Door het verrijdbare onderstel zijn ze flexibel en gemakkelijk te plaatsen. Dit scherm van 4,5m bij 2,5m is volledig gemaakt van krachtige kleuren LEDs, die zowel overdag als ’s nachts uit het straatbeeld knallen. En met de hydraulische lift kan je jouw reclame letterlijk en figuurlijk naar grote hoogtes tillen, wel 2,8 meter.

De LED-trailers kunnen geplaatst worden op iedere ondergrond, op jouw straathoek maar ook in het weiland langs de snelweg. Zolang er maar 6 x 3,5 meter ruimte is voor de opstelling. En vanaf daar zijn de mogelijkheden eindeloos! Communiceer met jouw advertentie of maak jouw content zelfs interactief, door middel van, foto’s, video’s of live-beelden.

LED Trailer MDHLED Trailer MDH

Onze LED walls

Zoals jullie weten zijn onze LED schermen al langere tijd voor jou te huur, in de vorm van onze outdoor LED schermen. En je kan vanaf nu ook onze LED-trailers gebruiken voor jouw marketingdoeleinden. Deze imposante schermen (LED Walls) worden vaak ingezet voor crowd control, waarmee evenementen, festivals of andere activiteiten in goede banen worden geleid. Maar daarnaast zijn ze ook uitermate geschikt om jouw commercial op te tonen, waardoor je bent gegarandeerd van een mega bereik.

Meer weten?

Onze schermen zijn te huur op basis van beschikbaarheid. Voor informatie over tarieven en inzetbaarheid kan je contact met ons opnemen via 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdhonscreen.nl.

 

 

Terug naar overzicht