• Nieuws
  • MDH On Screen brengt FC Den Bosch in beeld
12 jun 2024

MDH On Screen brengt FC Den Bosch in beeld

Hebben we het over de Brabantse voetbalcultuur, dan hebben we het over FC Den Bosch. Want al sinds 1965, al bijna zestig jaar dus, schitteren de blauw-witte spelers van de betaald voetbalorganisatie met de bal aan de voet. Echter, schittert FC Den Bosch tegenwoordig niet alleen op het veld; met behulp van onze LED-reclame steelt de club nu ook op het drukste verkeerspunt dat Vught en Den Bosch verbindt de show.

Brabantse gezelligheid, wereldse prestaties

Met haar rijke historie is FC Den Bosch verankerd in de harten van zowel oude als nieuwe generaties fans, die hun club steunen door dik en dun. De warme en gastvrije sfeer in Stadion de Vliert is onbeschrijfelijk en moet je zelf ervaren, maar één ding is zeker; met die gezonde dosis voetbalhumor, bourgondische gezelligheid en saamhorigheid staat de club symbool voor de unieke cultuur van Brabant. En dat terwijl het dé plek is waar talent wordt ontwikkeld en topsport van het hoogte niveau wordt uitgeoefend en bewonderd.

FC Den Bosch, het is een club die gaat voor innovatie. Voetbaltechnisch, zakelijk, maatschappelijk en op gebied van talentontwikkeling; de club houdt altijd een oog op de toekomst en streeft continue naar vooruitgang. En hoe ben je als bedrijf innovatiever, dan met een flitsende advertentie op één van onze LED-reclamemasten?

Scoren met LED-reclame

Dat FC Den Bosch bewonderd wordt door haar fans, dat is nu wel duidelijk (en logisch). Maar tegenwoordig hangt er niet alleen clubliefde in de lucht in Brabant, maar kan iedere voorbijganger nu de typerende advertentie van FC Den Bosch bewonderen.

Dinsdag 11 juni reisden accountmanager Corine Hamer en verkoopleider Sander van de Seijp vanuit de Achterhoek af naar de stad van de Bossche bol, om met commercieel manager Giel Baaij de samenwerking met dé club van het Zuiden te bekrachtigen. En met resultaat, want met opvallende LED-reclame op onze mast op het drukste verkeerspunt dat Vught en Den Bosch verbindt, kan de club nu maandelijks 1.400.000 passanten op de hoogte stellen van alle aankomende thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Ook voor sponsoren en relaties van FC Den Bosch leidt de nieuwe samenwerking tussen MDH On Screen en de club tot vele exposuremogelijkheden.

Dat zijn nog eens dingen waar wij, als nieuwe partner van de Founderslounge, energie van krijgen… Op naar een toekomst waarin niet alleen op het veld talloze goals worden gescoord, maar ook in de zakelijke wereld ieder doel wordt gehaald!

Jouw bedrijf in de schijnwerpers

Ook jij kijkt als ondernemer voortdurend vooruit, dat weten wij wel zeker. In de toekomst nog beter scoren, bij jouw (lokale) doelgroep? We helpen je graag verder, met een mooie advertentie op één van onze opvallende LED-schermen- of reclamemasten.

Schroom niet ons eens te bellen op 0314-36 11 30 of stuur een mail naar info@mdhonscreen.nl; er is meer mogelijk dan je denkt!

Terug naar overzicht