Bereik meer met LED reclame

Het aantal personenauto’s in Nederland is de afgelopen jaren sterk toegenomen. De verwachting is dat dit aantal in de toekomst ook blijft stijgen (bron CBS). MDH On Screen geeft jou de mogelijkheid om te adverteren langs de drukke randweg van Vught waar honderdduizenden passanten per week jouw boodschap zien. 

De digitale LED reclamecast van MDH on screen is de perfecte manier om meer zichtbaarheid te creëren voor jouw bedrijf, product, dienst of evenement. Wat jouw boodschap ook is, deze komt op een opvallende manier onder de aandacht en zo word je top-of-mind bij je potentiële doelgroep.

Zichtbaar aanwezig met LED reclame

Automobilisten zien jouw advertentie op een 15m2 groot LED scherm die tot midden in de nacht actief is. Het is dus onmogelijk om deze te missen.

Alle bereikcijfers op een rij:

Elke werkdag passeren gemiddeld maar liefs 46.154 passanten de reclamemast. De stelregel is dat 1,4 personen per voertuig mogen worden gerekend. Dit komt neer op een bereik van:

  • 64.616 per dag
  • 452.312 per week
  • 904.624 twee weken
  • 1.960.018 per maand

De Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW) heeft meetpunten op Nederlandse wegen. MDH On Screen weet daardoor exact hoeveel voertuigen de betreffende reclamemast passeren.

Wil je jouw doelgroep ook bereiken met de inzet van snelwegreclame? Neem gerust contact met ons op via 0314 – 361130 of via info@mdhonscreen.nl.