Terborgse HandelsOnderneming (THO)

Al tijdens de bouw van de reclamemast dachten wij bij THO: ‘’dat is een mooie locatie voor wat extra exposure’’. We moeten bekennen dat we destijds verder geen actie hebben ondernomen. We hebben niet uitgezocht wie er verantwoordelijk was voor de exploitatie van deze mast. Op het moment dat MDH ons contacteerde met de vraag of wij als THO interesse hadden in een advertentie op deze mast hebben wij niet lang getwijfeld. MDH is geen onbekende partij voor THO. Altijd een prettige samenwerking, korte lijnen, duidelijke afspraken, goed advies, servicegericht en reële prijzen. In dat opzicht lijkt MDH wel akelig veel op de THO 😉

De zichtbaarheid en kwaliteit van het LED scherm is naar ons inziens meer dan prima. Als THO hebben we de advertentie tussentijds aangepast (naar zowel eigen inzicht als op advies van MDH). MDH denkt in dat opzicht graag mee, prima service.

Of de On Screen advertentie van de THO bij mensen opvalt? Op de dag dat de advertentie voor het eerst meedraaide kregen wij al binnen een uur (!) leuke reacties. De THO website/shop (www.terborgse.nl) draait op dit moment overuren. Dit is zeker niet alleen toe te wijzen aan de advertentie op de MDH reclamemast, maar de advertentie zal ongetwijfeld een stukje bijdragen!

Coen Hartering
Terborgse HandelsOnderneming B.V. 

www.terborgse.nl

Terug naar overzicht