T2 Groep

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de kwaliteit van de advertentie fantastisch vind. Allereerst is de techniek die wordt toegepast bij het scherm zeer vooruitstrevend, waarbij er een hele grote kijkhoek mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast is de lichtsterkte op een bepaalde manier geregeld waardoor hier geen last van wordt ondervonden door de voorbijgangers. Belangrijk voor het overbrengen van je boodschap dat het geen storend effect heeft!

De service is bijzonder prettig. Er wordt heel persoonlijk met je overlegd wat de mogelijkheden zijn, en er wordt tevens goed meegedacht over de keuzes die gemaakt moeten worden. Het feit dat je je advertentie in tijdsvakken kunt indelen geeft ontzettend veel ruimte om ook hiermee te spelen.

Of wij van plan zijn om in de toekomst vaker te adverteren bij MDH On Screen? Ja absoluut. Sterker nog, wij hebben inmiddels onze 2e advertentie reeds alweer ingekocht en zijn dit nu aan het vormgeven zodat we ook in de nabije toekomst van mensen kunnen vernemen dat we “weer zichtbaar zijn vanaf de snelweg”.

Tot slot kan ik iedereen die zich in de Achterhoek bij een breed publiek op de kaart wil zetten adviseren eens met de mensen van MDH On Screen contact op te nemen, want wij hebben er in ieder geval al heel veel leuke reacties uit ontvangen. Dit draagt zeker bij aan de zichtbaarheid in de regio.

Olaf Sluyter
T2 Groep B.V.

www.t2groep.nl

Terug naar overzicht