• Nieuws
  • Zomervakantie in coronatijd. Heeft dit invloed op snelwegreclame?
20 jul 2020

Zomervakantie in coronatijd. Heeft dit invloed op snelwegreclame?

Vanwege het coronavirus zien voor veel Nederlanders de plannen voor de zomervakantie er heel anders uit. We blijven deze zomer massaal thuis of we gaan op vakantie in eigen land. Hoe dan ook, het ziet er naar uit dat het deze zomer een stuk drukker gaat worden op de Nederlandse snelwegen. Wat betekent dit voor de inzet van snelwegreclame?

Nederlanders blijven massaal thuis

Nederlanders blijven deze zomer massaal thuis of vieren vakantie in eigen land. Uit onderzoek van EenVandaag blijkt dat maar liefst 48% van de Nederlanders thuisblijft deze zomer. 42% van de Nederlanders gaat op vakantie in eigen land. De voornaamste reden is het gevoel van veiligheid. Mensen blijven liever dicht bij huis, omdat er dan ook geen moeite is met thuiskomen als er een tweede golf komt.

Auto populairste vervoersmiddel

Doordat Nederlanders massaal thuisblijven of vakantie in eigen land vieren, is de verwachting dat het een stuk drukker zal worden op de Nederlandse snelwegen. In coronatijd is de auto veruit het populairste vervoersmiddel. 72% van de Nederlanders gebruikt de auto om naar zijn vakantiebestemming te reizen. Ook zullen er deze zomer meer weekendreizigers en dagjesmensen op de snelwegen te vinden zijn.

Profiteer van onze zomeraanbieding

Wil jij deze zomer op een effectieve manier jouw potentiele doelgroep bereiken? Maak dan gebruik van de mogelijkheden van snelwegreclame en adverteer op de outdoor LED reclamemast langs de A18.

Profiteer nu van onze speciale zomeraanbieding waarbij je 3 weken lang, van maandag t/m vrijdag en van 09.00 t/m 16.00 uur met jouw advertentie zichtbaar bent op de reclamemast!

Wil je gebruik maken van onze zomeraanbieding? Neem dan contact met ons op via
0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdhonscreen.nl o.v.v. zomeraanbieding.
Zorg dat je er snel bij bent, dan is jouw advertentie deze zomer nog zichtbaar op de reclamemast!

Terug naar overzicht