• Nieuws
  • Waarom snelwegreclame en duurzaamheid uitstekend gepaard gaan
2 apr 2024

Waarom snelwegreclame en duurzaamheid uitstekend gepaard gaan

In een wereld waarin trends komen en gaan, is er één trend die niet alleen blijft hangen, maar ook steeds belangrijker wordt; duurzaamheid. We weten allemaal dat verduurzaming van groot belang is voor onze moeder aarde, maar het is daarnaast een essentiële factor wanneer jij relevant wil blijven met jouw bedrijf. Want als je wil groeien op zakelijk vlak, moet je met de stroom mee. In dit artikel vertellen we je daarom waarom onze snelwegreclame dé duurzame oplossing is voor impactvolle marketing.

Energiezuinig LED-scherm

We zijn trots te kunnen zeggen dat wij de meest energiezuinige en daarmee de meest duurzame reclamemast van Nederland exploiteren. De LED-technologie op onze mast zorgt namelijk voor grote voordelen op gebied van energieverbruik, contrastwaarde en levensduur.

Ik hoor je al denken; hoe kan dat dan? Als het zonnetje begint te schijnen, dan breekt het scherm de invallende zonnestralen af, nog voordat het in de LED’s schijnt. En dat zorgt ervoor dat er minder energie nodig is om het scherm goed zichtbaar te maken. Zo straalt jouw bedrijf op een duurzame manier, wanneer de zon schijnt!

Zonnepanelen

En dat het zonnetje af en toe (we leven ten slotte wel in Nederland) schijnt, dat zorgt er weer voor dat het energiegebruik volledig wordt gecompenseerd door nieuw aangelegde zonnepanelen. Door hernieuwbare energiebronnen te gebruiken kunnen al onze adverteerders hun ecologische voetdruk verkleinen. En daarnaast, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk, zorgen voor een massief bereik. Zo sla je als ondernemer twee vliegen in één klap, door te kiezen voor snelwegreclame!

Weg met waste

Met een advertentie op één van onze LED-reclamemasten maak je impact. Zeg nou zelf, zijn er makkelijkere manieren om 1,8 miljoen passanten per maand te bereiken? Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor flyers, maar als we het hebben over duurzaamheid, is dat natuurlijk niet de beste optie. Want als je 1,8 miljoen mensen wil bereiken met flyers, moet je er nog veel meer afdrukken. En dat kost aardig wat inkt, stroom en papier…

De wereld veranderd – net als jouw bedrijf. Wil je wat aanpassen in je reclame-uiting? Oude offline reclame-uitingen kun je dan simpelweg weggooien, om ze vervolgens opnieuw te laten produceren. Onze LED-reclamemasten zijn daarentegen juist uitermate geschikt om je advertentie op één specifiek moment te tonen, of je advertentie zo vaak als je wil te wijzigen. Het biedt daarom de perfecte mogelijkheid om in te spelen op acties, feestdagen, speciale gelegenheden en actuele gebeurtenissen! Zelfs het vertonen van live-informatie is mogelijk op onze LED-schermen.

Minder transport

Tot slot wordt jouw LED-advertentie natuurlijk, bij wijze van, op locatie geleverd. Doordat er bij snelwegreclame geen transport en logistiek nodig is voor het vervoeren van jouw advertentiemateriaal, verlaag je met snelwegreclame de uitstoot van broeikasgassen. Goed bezig!

Ook verantwoord opvallen?

Naast duurzaamheid zijn er natuurlijk nog talloze andere redenen om te kiezen voor snelwegreclame. Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel naar 0314-36 11 30 of stuur een mail naar info@mdhonscreen.nl.

Terug naar overzicht