• Nieuws
  • Verkeersdrukte weer bijna terug op normaal niveau
22 jun 2020

Verkeersdrukte weer bijna terug op normaal niveau


Update september 2020:

Sinds de vakantie voorbij is, zijn de avondspitsen weer iets drukker geworden. De Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW) meldt dat de wegbezetting 93% is van de bezetting in september 2019. Opvallende trend is wel dat het verkeer zich meer over de dag verspreidt. 

Bron: NU.nl


We pakken weer vaker de auto en rijden weer meer kilometers, want het wordt weer drukker op de Nederlandse snelwegen. Zo druk zelfs, dat we weer bijna op het niveau zitten van voor de coronacrisis. Dit blijkt uit cijfers van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens. Dit biedt jou volop kansen om je potentiële doelgroep te bereiken middels snelwegreclame. 

Verkeersintensiteit neemt toe

De Nationale Databank Wegverkeersgegevens deed onderzoek naar de effecten van de coronamaatregelen op het verkeer in Nederland. Op 12 maart kwam de oproep van de overheid om zo veel mogelijk thuis te werken. Hierdoor nam de verkeersdrukte af. Maar inmiddels neemt de verkeersintensiteit (de hoeveelheid auto’s op de weg per dag) weer toe en is het weer zo’n 90% van wat het was begin maart. Opvallend is dat de verkeersdrukte nu wel gelijkmatiger over de dag is verdeeld dan het geval was voor de crisis.

Bereik je doelgroep met snelwegreclame

Dat de verkeersintensiteit weer terugkeert naar het oude niveau biedt kansen voor de inzet van snelwegreclame. Snelwegreclame is nog altijd een effectieve manier om je potentiële doelgroep te bereiken en het is dé manier om extra naamsbekendheid te verwerven.

Outdoor LED reclamemast A18

Wil jij ook op een effectieve manier je potentiële doelgroep bereiken? Maak dan gebruik van de mogelijkheden om te adverteren op de outdoor LED reclamemast langs de A18. De A18 is het drukste snelwegpunt van de Achterhoek.
Dankzij de digitale LED schermen kan je zelf bepalen op welk tijdstip en op welke dagen je wilt adverteren op de reclamemast. Hierdoor toon je jouw advertentie precies op het moment dat je potentiële doelgroep zich op de snelweg bevindt.

Adverteren?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren op de outdoor LED reclamemast langs de A18? Neem dan gerust contact met ons op via 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdhonscreen.nl.

Of bekijk hier onze tarieven

Bron: NOS en Nationale Databank Wegverkeersgegevens

Terug naar overzicht