• Nieuws
  • Vacatures in de spits voor een mooie prijs
26 jul 2023

Vacatures in de spits voor een mooie prijs

De ochtend- en de avondspits, de aller drukste momenten op de snelweg. Dit zijn de juiste momenten om toe te slaan en mensen te werven! En juist om dat te stimuleren, hebben wij speciale aanbiedingen voor vacatures op deze momenten. In dit artikel leg ik uit hoe je hier meer over te weten komt.

Speciale tarieven

Als je met snelwegreclame een advertentie voor jouw vacature wil overbrengen, doe je dat wanneer alle werkende mensen tegelijk de weg op gaan. Zoals je nu wel begrijpt, is de spits dus het uitgerekende moment om deze mensen te bereiken! Maar daar kunnen wij je ook een handje mee helpen. We bieden jou de advertentie voor je vacature aan voor een speciale prijs, wanneer je deze plaatst in de spits. Nu hoor ik je denken, waar kan ik die tarieven vinden dan?

Telefonische hulp

Dat vertellen we je heel graag, maar om het beste pakket voor jou samen te stellen hebben we iets meer informatie nodig over jouw wensen. Want natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van de dagen waarop hij draait, hoe vaak je hem toont per minuut, voor hoeveel weken hij actief blijft, etc. Onze collega’s staan daarom klaar om jou hierover te woord te staan en je persoonlijk te helpen aan de samenstelling die bij jou past. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar op 0314-361130 van 09.00 tot 17.00 uur om jou meer informatie te geven over deze actie.

Geen druk(te)

No pressure! Maar mocht ik toch je interesse hebben gewekt, dan helpen we je graag verder met een passende LED-advertentie. Je kan ons bereiken via info@mdhonscreen.nl of bel naar het bovenstaande nummer, dat gaat wat sneller.

Terug naar overzicht