• Nieuws
  • Outdoor LED schermen randweg Vught – ‘s-Hertogenbosch
6 mrt 2023

Outdoor LED schermen randweg Vught – ‘s-Hertogenbosch

Opvallen met LED reclame? MDH On Screen, dochteronderneming van MDH Uitgeverij, maakt het mogelijk. Direct gelegen aan de randweg  bij Vught staat de digitale LED reclamemast waarbij MDH On Screen de exploitatie doet.  Door hierop jouw reclameboodschap te tonen kom je dagelijks bij tienduizenden passanten in beeld.

1,4 miljoen passanten per maand

De randweg bij Vught is het drukste verkeerspunt die verbindt van Vught naar ’s-Hertogenbosch. Elke werkdag passeren gemiddeld 46.154 personen de digitale reclamemast van MDH On Screen. Per maand loopt het bereik zelfs op tot maar liefst 1.400.000 miljoen passanten! Doordat de reclamemast dicht op de randweg staat is deze vanuit beide rijrichtingen goed te zien. Adverteren op de digitale reclamemast bij Vught is dan ook dé manier om meer naamsbekendheid te werven en mag zeker niet ontbreken in je mediamix.

Mast Vught

Uitvoering

De digitale LED reclamemast is 16 meter hoog en is aan twee zijden voorzien van een digitaal LED scherm. Ieder scherm heeft een groot oppervlakte en is dus goed zichtbaar. Dankzij de digitale LED schermen is het adverteren op de reclamemast van MDH On Screen erg flexibel. Er kan snel geschakeld worden in zowel zendtijden als advertenties dus je zit niet ‘vast’ aan een bepaalde periode. De omloopsnelheid van de advertenties op de reclamemast is 6 seconden.

LED reclame iets voor jou?

Ben je benieuwd wat de inzet van LED reclame voor jou kan betekenen?
Onze collega’s van MDH On Screen denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je ook direct contact opnemen via info@mdhonscreen.nl of via 0314 – 36 11 30.

Terug naar overzicht