• Nieuws
  • Mobiliteit neemt weer sterk toe
7 mei 2021

Mobiliteit neemt weer sterk toe

De mobiliteit zit weer in de lift. We zitten bijna 40 procent meer in de auto dan in januari, toen de strenge lockdown van kracht was. Dit blijkt uit cijfers van het Nederlands Verplaatsingspanel (NVP).

De recente versoepelingen van 28 april lijken extra vaart te zetten achter de groei. Dat blijkt o.a. uit het aantal autoritten van vorige week vrijdag, toen je weer kon winkelen zonder afspraak. Het aantal autoritten bereikte toen het hoogste niveau sinds 11 december.

De afschaffing van de avondklok, ook een van de versoepelingen, heeft ertoe geleid dat het aantal Nederlanders dat tussen 22.00 en 4.30 uur buitenshuis is fors is toegenomen. Met maar liefst 60 procent. Vooral op zaterdag gaan veel mensen weer op pad, volgens de cijfers van het Nederlands Verplaatsingspanel. Mensen verplaatsen zich hierbij vooral per auto.

Bereik massapubliek met snelwegreclame

Wil je hier als ondernemer van profiteren en je zichtbaarheid vergroten? Met de inzet van snelwegreclame bereik je een massapubliek. De digitale LED reclamemast van MDH On Screen staat direct langs de A18, een verbindende snelweg die verkeer uit de richting van Duitsland maar ook uit de richting van Arnhem naar de plek van bestemming leidt.

Heb je interesse om te adverteren op de reclamemast of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 0314 – 361130 / info@mdhonscreen.nl. Onze accountmanagers staan je graag te woord.

Bron: AD

Terug naar overzicht