• Nieuws
  • De 5 meest voorkomende advertenties op onze LED-masten
1 aug 2023

De 5 meest voorkomende advertenties op onze LED-masten

Zoals je je kan voorstellen, hebben wij ondertussen aardig wat verschillende soorten advertenties voorbij zien komen in de afgelopen jaren. In dit artikel willen we de 5 meest voorkomende advertenties delen, en jou zo wellicht een beetje inspiratie geven voor jouw eigen publiciteit. Ik presenteer je: onze top 5!

1. Evenementen

MDH dreamfields

Deze zomer zien we ze vooral veel voorbijkomen; alle gezellige evenementen. Nu we midden in het festivalseizoen zitten, is het natuurlijk te verwachten. Van feesten tot markten en van wandelvierdaagsen tot sportevents, het komt allemaal voorbij. En logisch ook, want je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers en vakantiegangers verleiden om een kijkje te nemen.

2. Vacatures

MDH PluggerzEn over voorbijgangers verleiden gesproken, het werven van potentieel personeel gebeurt ook ontzettend veel op onze LED-masten. Dit komt natuurlijk omdat alle werkende inwoners ’s ochtends en ’s avonds een ritje langs de snelwegreclame maakt. Dus dit is het perfecte moment om toe te slaan met jouw vacature. En wist je al dat we hier speciale tarieven voor hebben?

3. Acties

MDH LivinnNog zo’n goeie om te delen! Jouw speciale acties trekken een hoop aandacht op ons grote scherm. Voeg een aantal mooie beeldmerken en actiestickers toe, zo laat je jouw advertentie extra opvallen. Niets beters om de aandacht te trekken dan een goede deal.

4. Nieuws

MDH A18 SierbestratingMaar ook praktische mededelingen kennen een plek op onze LED-schermen. Soms heb je belangrijke boodschappen die je hoe dan ook bij je doelgroep neer moet leggen. Denk bijvoorbeeld aan veranderde openingstijden of een nieuwe locatie die je gaat openen. In dit geval is een advertentie langs de weg een goede manier om het grote publiek te bereiken.

5. Je merkboodschap

MDH In PersonNatuurlijk is een klassieke advertentie ook nog steeds zeer effectief. Er gaat niets boven jouw logo en een duidelijke boodschap om jouw diensten en producten aan het licht te brengen. Laat jouw bedrijf zien en vertel wat je doet. Iedere doelgroep valt te bereiken op de grote weg, dus wie weet krijg je binnenkort veel belletjes of orders!

We staan overal voor open

Dit mogen dan de meest voorkomende advertenties zijn, maar dat betekent niet dat je uitsluitend dit mag promoten bij ons. Je bent hier uiteraard vrij in en wij zijn enthousiast om te zien wat voor originele ideeën je bij ons neerlegt! Neem snel contact op via info@mdhonscreen.nl of bel naar 0314-361130.

Terug naar overzicht