2 apr 2020

MDH On Screen is live!

Eindelijk is het zover! Vol trots kunnen wij aankondigen dat onze outdoor LED reclamemast langs de A18 live is. De eerste commercials zijn zelfs al te bewonderen op de beide schermen. Maar ook achter de schermen is er keihard gewerkt en met resultaat, want de website van MDH On Screen is vanaf vandaag ook live!

Outdoor LED reclamemast

Wellicht heb je hem inmiddels al gespot, onze outdoor LED reclamemast. Hij staat op een zeer unieke locatie langs de A18 nabij het bedrijvenpark in Wehl. De outdoor LED reclamemast is voorzien van twee hypermoderne en duurzame LED schermen. Hierdoor is jouw reclameboodschap bij elk weertype haarscherp, kleurrijk en zeer opvallend zichtbaar voor alle passanten vanuit beide rijrichtingen. Maandelijks passeren maar liefst 1.800.000 passanten de ”Poort van de Achterhoek”.

Bekijk hieronder de beelden van het (op)bouwproces en natuurlijk het eindresultaat.

 

Website met unieke boekingssysteem

Via een uniek boekingssysteem kun je zelf advertentieruimte boeken op de reclamemast. Je kan zelf bepalen op welk tijdstip van de dag (bijvoorbeeld ochtendspits) en op welke dagen je zichtbaar wilt zijn (doordeweeks of juist in het weekend). Het is zelfs mogelijk om je commercial te veranderen bij verandering van het weertype.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, bereik en prijzen?

Bereken hier jouw prijs

Naast adverteren op de outdoor LED reclamemast kun je ook adverteren op andere bijzondere locaties van MDH On Screen. Zo vind je op de website ook meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren op de indoor TV circuits bij de partners van On Screen en om te adverteren op onze outdoor LED schermen.

Terug naar overzicht