• Nieuws
  • Five Star Verrassingsreizen zet juist in deze tijd snelwegreclame in
1 dec 2020

Five Star Verrassingsreizen zet juist in deze tijd snelwegreclame in

Five Star Verrassingsreizen is specialist in verrassingsreizen, stedentrips, losse vliegtickets en reizen naar de Caribbean. Sinds een aantal weken schitteren zij met een campagne op de reclamemast langs de A18. En dat terwijl de reisbranche het in deze tijd van corona niet makkelijk heeft. Wij spraken met Tim Arends van Five Star Verrassingsreizen over hun campagne.

Aantal boekingen toegenomen

Door de vele reisbeperkingen vanwege de coronacrisis heeft de reisbranche het moeilijk. En toch zie je nu een campagne van Five Star Verrassingsreizen op de digitale reclamemast langs de A18. “Juist nu vallen we extra op en hebben we gekozen voor een branding campagne waarmee we de focus leggen op onze verrassingsreizen en reizen naar de Caribbean. Het reisadvies voor Curaçao staat op code geel dus pakketreizen en losse vliegtickets naar dat land kunnen we nu aanbieden. En mensen willen toch graag op reis”, aldus Tim.

Dat de campagne een bijdrage heeft geleverd aan de naamsbekendheid van Five Star Verrassingsreizen merken ze aan de reacties en het aantal boekingen. “We merken dat het aantal website bezoekers is gestegen en via de mail krijgen we veel vragen over de verrassingsreizen en hoe dat in zijn werk gaat. Ook zijn de boekingen voor volgend jaar begin maart gestegen. Al met al kunnen we dus zeggen dat de naamsbekendheid van Five Star Verrassingsreizen is gestegen”, vervolgt Tim.

Nieuwe campagne met familie Meiland

Five Star Verrassingsreizen is een samenwerking aangegaan met de familie Meiland en startten binnenkort een win actie die medio december, vlak voor kerst, ook zichtbaar zal zijn op de reclamemast. “Wie van 21 december 2020 tot 3 januari 2021 een vliegticket of een pakketreis naar de Caribbean boekt bij Five Star Verrassingsreizen maakt kans op twee vliegtickets naar Curaçao. Wie weet zit je binnenkort samen met de familie Meiland in het vliegtuig”, legt Tim uit.

Ook opvallen met snelwegreclame?

Wil je, net als Five Star Verrassingsreizen, ook opvallen met een campagne op de digitale reclamemast langs de A18? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via 0314 – 36 11 30 of info@mdhonscreen.nl.

Terug naar overzicht