• Nieuws
  • Even voorstellen: onze nieuwe collega Niek Brugman
28 sep 2020

Even voorstellen: onze nieuwe collega Niek Brugman

Vorige week hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen bij MDH On Screen. Niek Brugman komt als ervaren accountmanager het salesteam van On Screen versterken. Wij stellen hem graag aan jullie voor, al zal Niek voor velen een bekend gezicht zijn.

19 jaar ervaring

MDH On Screen is erg blij met de komst van Niek. Niek heeft namelijk al 19 jaar ervaring als accountmanager in de mediabranche (DPG Media) en heeft al vele ondernemers en bedrijven geholpen met zowel offline als online reclamecampagnes.

MDH On Screen

In zijn vertrouwde rol van accountmanager gaat Niek bij MDH On Screen aan de slag en hij heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. ”De digitale reclamemast langs de A18 is een prachtig product en een uitstekende aanvulling op de mediamix”, aldus Niek.

Dankzij zijn jarenlange ervaring weet Niek als geen ander hoe bedrijven zich moeten presenteren. Of het nu gaat om een branding campagne of een actiegerichte campagne, Niek kan helpen bij het opzetten van een zo doeltreffend mogelijke campagne.

Kennismaken?

Wil je kennismaken met Niek? Hij komt graag langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden van MDH On Screen te bespreken. Je kan Niek bereiken via 06 – 34 19 48 84
of 0314 – 80 11 25, of via niek@mdhonscreen.nl.

Bij de eerste 10 bedrijven die Niek bellen voor een afspraak, zal hij wat lekkers meenemen voor bij de koffie 😉

Terug naar overzicht