• Nieuws
  • Steigersbouwen.nl creëert groot bereik met campagne langs de A18
3 nov 2020

Steigersbouwen.nl creëert groot bereik met campagne langs de A18

Sinds kort is Steigersbouwen.nl met een campagne zichtbaar op de digitale LED reclamemast langs de A18. Op deze manier willen zij een groot bereik creëren in hun eigen thuishaven de Achterhoek en de Liemers.

Veilig en vertrouwd werken op hoogte

Steigersbouwen.nl is een steiger montage en demontage bedrijf gevestigd in Zevenaar. Zij werken veel aan grote en langdurige projecten, maar ook aan kleine(re) projecten voor verschillende aannemers en bouwbedrijven.

De boodschap van hun campagne ‘veilig en vertrouwd werken op hoogte’ zegt precies waar het bedrijf voor staat. “Dit doen wij niet alleen voor u, maar met u. Schouder aan schouder. Uw project is ons project”, aldus Steigersbouwen.nl.

Campagne op reclamemast A18

Steigersbouwen.nl is voor een langere periode en op verschillende momenten op de dag zichtbaar op de digitale LED reclamemast van MDH On Screen.

”Wij – van Steigersbouwen.nl – hebben ervoor gekozen om op de reclamemast zichtbaar te zijn, omdat wij sinds kort een nieuwe (handels)naam voor onze BV hebben. Dit willen wij uiteraard in onze eigen omgeving duidelijk onder de aandacht brengen. De reclamemast biedt ons de mogelijkheid om direct een groot bereik te creëren in onze eigen thuishaven de Achterhoek en de Liemers. Onze opdrachtgevers, klanten en personeel rijden dagelijks langs de reclamemast. Dit zorgt ervoor dat, in combinatie met onze nieuwe bedrukte bedrijfskleding, wij snel en duidelijk overkomen bij een groot publiek. De korte boodschap – veilig en vertrouwd werken op hoogte – brengt in een paar woorden waar wij voor staan”, aldus Steigersbouwen.nl.

Hoe snelwegreclame jou kan helpen?

Ben je benieuwd wat snelwegreclame langs de A18 voor jouw onderneming kan betekenen?
Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via 0314 – 36 11 30 of info@mdhonscreen.nl.

Terug naar overzicht