• Nieuws
  • Campagne Food&Agribusiness op digitale reclamemast langs de A18; iedere dag een nieuwe advertentie
13 jul 2020

Campagne Food&Agribusiness op digitale reclamemast langs de A18; iedere dag een nieuwe advertentie

Sinds de stikstofcrisis en de uitbraak van het coronavirus staat de agrarische sector nog meer als anders onder druk. Food&Agribusiness is hierin onmisbaar als het gaat om het laatste nieuws voor de professional in de food- en agrisector. Sinds vorige week schitteren zij met een campagne op de digitale reclamemast langs de A18, waarbij er iedere dag een nieuwe advertentie wordt getoond. 

Flexibel en doelgericht adverteren

Dankzij de digitale LED schermen is het adverteren op de reclamemast langs de A18 erg flexibel, want je zit niet ‘vast’ aan een periode. Daarnaast kun je heel doelgericht je gewenste doelgroep bereiken. De campagne van Food&Agribusiness is hier een uitstekend voorbeeld van. Maar liefst iedere dag (!) wordt er een nieuwe advertentie getoond. Daarnaast is deze campagne natuurlijk ook bijzonder actueel en relevant.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Campagne Food&Agribusiness - MDH On Screen Campagne Food&Agribusiness - MDH On Screen

Food&Agribusiness; meer dan het laatste nieuws

Voedsel is een primaire levensbehoefte van mens en dier. Voedsel emotioneert; door hoe het eruitziet, smaakt en wordt geproduceerd. In het proces van boer tot bord zijn veel schakels, en daarin zijn veel professionals actief. Ieder met zijn of haar eigen specifieke bijdrage, kennis, ideeën en kritiek. Food&Agribusiness is hét betrouwbare platform dat het belangrijkste nieuws selecteert, aandacht heeft voor politiek debat, economische en maatschappelijke ontwikkelingen en de laatste marktcijfers.

Food&Agribusiness is onderdeel van Misset Uitgeverij. Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. 

Ook adverteren langs de A18?

Adverteren op de digitale reclamemast langs de A18 brengt grote voordelen met zich mee. Wil je weten of adverteren op de reclamemast ook voor jou optimaal werkt? Neem dan gerust contact met ons op via 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdhonscreen.nl.

Of bekijk hier de mogelijkheden en tarieven

Terug naar overzicht