• Nieuws
  • Nu ook in Doetinchem-campagne van BonsenReuling van start
11 nov 2020

Nu ook in Doetinchem-campagne van BonsenReuling van start

BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs is met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Deventer en Elst al meer dan 60 jaar gevestigd in de Achterhoek. Sinds kort zijn zij ook gevestigd in Doetinchem op het bedrijventerrein De Huet. Met de ‘Nu ook in Doetinchem’-campagne maken zij dit nieuws groots bekend in de regio.

Nu ook in Doetinchem-campagne

Sinds kort is BonsenReuling ook gevestigd in Doetinchem, in het bedrijfsverzamelgebouw het Hanzepad op bedrijventerrein De Huet (voormalig Misset-pand). Om dit nieuws groots onder de aandacht te brengen is deze week de campagne ‘Nu ook in Doetinchem’ gestart.

Met de campagne wil BonsenReuling zoveel mogelijk ondernemers in de regio bereiken. Naast de inzet van andere kanalen, zoals krant (De Gelderlander), radio (Regio8) en hun eigen social media, mocht een advertentie op de digitale reclamemast langs de A18 niet ontbreken. Deze is de komende twee weken elke dag van 6 uur ‘s morgens tot 12 uur ‘s middags zichtbaar.

Logische keuze

Toen Toin de Ruiter, commercieel directeur van BonsenReuling, in contact kwam met MDH On Screen was het niet anders dan een logische keuze om ook te adverteren op de reclamemast. “Wij komen naar Doetinchem en de reclamemast staat ook in Doetinchem”, aldus Toin.

“De reclamemast langs de A18 is een nieuw mediakanaal, maar je moet eens wat anders proberen. Op deze manier willen wij niet alleen onze eigen doelgroep bereiken, maar hopen wij ook een nieuwe doelgroep aan te spreken”.

Ook meer bereiken met snelwegreclame?

Start jij (binnenkort) ook met een campagne waarin de digitale reclamemast langs de A18 niet als mediakanaal mag ontbreken? Met snelwegreclame bereik je meer. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0314 – 36 11 30 of info@mdhonscreen.nl.

Terug naar overzicht