• Nieuws
  • Bouw van outdoor LED reclamemast aan de A18 bijna afgerond
23 mrt 2020

Bouw van outdoor LED reclamemast aan de A18 bijna afgerond

”Op een zichtbare locatie, direct gelegen aan de A18 op het bedrijvenpark nabij Wehl, verrijst begin 2020 een outdoor LED reclamemast.” Begin dit jaar kondigde MDH On Screen dit nieuws vol trots aan. Sindsdien is er niet stilgezeten, want de bouw van de reclamemast is inmiddels bijna afgerond.

Opbouw van de reclamemast

In de afgelopen paar weken is er ontzettend hard gewerkt aan de reclamemast. Zo is de fundering gelegd, zijn de LED blocks opgebouwd en zijn de LED schermen bevestigd. De bouw gaat nu de laatste fase in. De LED schermen worden omhoog gehesen zodat de reclamemast verder afgebouwd kan worden. In de aankomende periode zullen de LED schermen uitvoerig getest worden en vanaf 30 maart 2020 zal de outdoor LED reclamemast aan de A18 live gaan!

Drukste verkeerspunt in de Achterhoek

De A18 is het drukste verkeerspunt in de Achterhoek. De outdoor LED reclamemast staat dan ook in het hart van de streek. Maandelijks passeren gemiddeld maar liefst 1.800.000 passanten de ”Poort van de Achterhoek”. Vanuit beide rijrichtingen is de reclamemast goed te zien. Hierdoor is de zichtlocatie zeer geschikt voor advertenties van bedrijven en evenementen.

Adverteren op de reclamemast?

Heb je interesse om te adverteren op de outdoor LED reclamemast aan de A18? Neem dan gerust contact met ons op via 0314 – 36 11 30 of info@mdhonscreen.nl

Terug naar overzicht