• Nieuws
  • Waarom is adverteren op de reclamemast tijdens de feestdagen slim?
8 nov 2021

Adverteren op de reclamemast tijdens de feestdagen

Binnenkort komen de feestdagen als Kerstmis en Oudejaarsdag er weer aan. Maar sta ook eens stil bij een bijzondere dag als Black Friday. Tijdens deze dagen kun je inspelen op feestelijke thema’s. Hoe val je als organisatie nu echt op? We zetten de zes belangrijkste voordelen van adverteren via de reclamemast voor je op een rij.

De 6 belangrijkste voordelen van adverteren op de reclamemast

 

1. Groot bereik

Maandelijks rijden er 1,8 miljoen passanten langs de reclamemast op het drukste snelwegpunt van de Achterhoek. De reclamemast is niet te missen en daar profiteer jij als organisatie van.

Uit onderzoek van het Nederlands Verplaatsingspanel blijkt dat steeds meer Nederlanders weer naar kantoor gaan. Daarbij is een stijgende lijn te zien in het gebruik en reistijd per auto.

2. Duurzame ledtechnologie

De reclamemast draait 24/7 met duurzame ledverlichting. Dankzij de nieuwe technologie in ledverlichting ligt het energieverbruik met 55% lager dan traditionele schermen. De kleuren spatten van het grote scherm.

3. Opvallen op een geschikte zichtlocatie

Aan beide rijrichtingen van Doetinchem – Didam en Didam – Doetinchem langs de A18 is de reclamemast goed te zien. Je trekt direct de aandacht van voorbijgaand verkeer met jouw commercial.

MDH On Screen bereikcijfers reclamemast

Bereikcijfers snelwegreclame A18

4. Unieke boodschap op gewenst tijdstip

Jouw boodschap en bijbehorend doel zijn uniek. Afhankelijk van je wensen kun je makkelijk inspelen op actualiteiten en/of feestdagen. Bijvoorbeeld voor Black Friday met een speciale actie, feestelijke opening van (nieuwe) showroom of zoektocht naar personeel.

5. Geschikt tijdstip

Daarnaast kun je kiezen uit zichtbaarheid van je commercial(s) op verschillende tijdstippen tijdens de ochtendspits, ’s middags, ’s avonds of de hele dag. Dit kan bijdragen aan jouw doel.

Of je nu als doel hebt: meer bereik, vergroten van de zichtbaarheid/ naamsbekendheid, personeelswerving of informeren over een dienst of product? Met een persoonlijke advertentie bereik je direct jouw doelgroep! Wil je de ervaringen van anderen lezen? Bekijk de referenties.

6. Meerdere vertoningen

Voor de juiste zichtbaarheid zijn de commercials per keer gedurende 6 seconden zichtbaar. Zo zijn er voldoende vertoningen, maar is er een beperkte ruimte beschikbaar. Wees dus op tijd met plannen.

Ontdek de advertentiemogelijkheden

Word nu al wekelijks zichtbaar vanaf €295,- per maand. Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 0314 – 361130  of info@mdhonscreen.nl. Onze accountmanagers staan je graag te woord.

Terug naar overzicht